Donkere Dagen Offensief van start!

Donkere Dagen Offensief van start!

In de wintermaanden slaan criminelen veelvuldig hun slag, vaak met een piek voor de feestdagen. Het donkere dagen offensief van politie zet in deze periode, oktober tot maart, extra maatregelen in tegen woning- en auto-inbraken, overvallen en straatroven.

De extra maatregelen en acties bestaan onder meer uit verscherpt toezicht en intensievere surveillances op bepaalde tijdstippen en risicoplaatsen waar criminelen vaker toeslaan. Maar ook voorlichting aan inwoners en ondernemers in de regio Gooi en Vechtstreek. Face to face of misschien wel een flyer door de bus waarop staat dat u beter het raam boven had kunnen sluiten…

Verdachte situatie? Bel 1-1-2

Ziet u iemand in de straat die er niet thuishoort en bijvoorbeeld bij huizen naar binnen kijkt of op de uitkijk lijkt te staan? Spreek diegene eens aan met een simpel "hallo" of bel 1-1-2. Criminelen houden niet van een sociale buurt!

Burgernet

Werk samen met gemeente en politie aan veiligheid in uw buurt. Hoe meer mensen aan Burgernet deelnemen, hoe groter de kans dat snel een verdacht, of vermist persoon wordt opgespoord. Help ook mee en meld u aan.

In de hele regio Gooi en Vechtstreek wordt een alertering via Burgernet verstuurd na een (poging) inbraak. Het komt regelmatig voor dat op een later tijdstip in diezelfde omgeving weer wordt ingebroken. Op deze manier wordt samengewerkt aan preventie.

Op de hoogte

Via politie.nl houden we u regelmatig op de hoogte van acties, resultaten en bijzonderheden van het Donkere Dagen Offensief in de regio!

 

 

  • Hits: 445
Facebook-Icon

Huurdersvereniging IJsselmonde
p/a Groene tuin 105
3078 KB Rotterdam

tel. 0104828976

 

U kunt ook contact met ons
opnemen via het
contactformulier
op deze site
of via ons mailadres:
info@ijsselmondehij.nl

Bank:
NL16 INGB 0003407924
KvK: 40342345
Facebook-Icon